Open Bedrijvendag Virtueel | Benieuwd naar onze aanpak?
Virtuele studio PWL
2 min lezen

Benieuwd naar onze aanpak?

Lees hier meer over hoe we de organisatie van ons eerste virtuele evenement in goede banen hebben geleid.

Painting with Light en NEP Belgium bieden als partners van Voka Open Bedrijvendag de infrastructuur en technologie om een succesvol virtueel event te organiseren, vanuit hun Virtual Event Studio in C-MINE, Genk. Painting with Light is dé Belgische specialist in visual design en NEP Belgium is specialist in festival en sportproducties, biedt deze live studio een vlotte productie van opname-en uitzendfaciliteiten, inclusief volledige interactiviteit met live publiek.

De nieuwe Virtual Event Studio kan op een creatieve en innovatieve manier virtuele events opvoeren. De Studio beantwoordt aan de toenemende vraag naar digitale live evenementen en content in het licht van de coronacrisis en de nieuwe social distancing regels.

"We zijn verheugd dat Voka Open Bedrijvendag de Virtual Event Studio van Painting with Light en NEP In Genk heeft uitgekozen als technologieplatform en infrastructuur. Zo kunnen bezoekers toch hun jaarlijkse bedrijfsbezoek op een veilige manier beleven en een kijkje achter de schermen nemen. In de studio worden alle filmpjes gemixt met een live presentatie en interactie met de bedrijfsleiders. We kijken er alvast naar uit om dit jaar alle bezoekersrecords te breken en nodigen iedereen uit om zonder veel verplaatsing een hele rits aan bedrijfsbezoeken mee te maken, niet enkel in eigen stad of dorp maar over het hele land."

Luc Peumans - CEO - Painting with Light

Benieuwd hoe het er aan toegaat achter de schermen? Wandel alvast virtueel binnen.

Meer informatie