Open Bedrijvendag Virtueel | Deze bedrijven zijn overtuigd van hun…
Cover virtueel neutraal
2 min lezen

Deze bedrijven zijn overtuigd van hun deelname, nu jij nog?

Deze bedrijven namen vorig jaar deel aan de virtuele editie van Voka Open Bedrijvendag. Ontdek hier waarom.

Getuigenis Hogeschool PXL beeld

"Ook onderwijsinstellingen moeten in deze tijden zoeken naar nieuwe manieren om hun aanbod naar buiten te brengen. Rekening houdend met de geldende maatregelen is het helaas niet mogelijk om een fysieke opendeurdag voor het grote publiek te organiseren. Dankzij deze virtuele tour kunnen toekomstige studenten en hun ouders PXL-Congress (onze centrale ontmoetingsplaats) ongestoord en op hun eigen tempo ontdekken. Bovendien biedt een virtuele rondleiding niet alleen toekomstige studenten de kans om eens binnen te loeren in onze PXL-Catering, ook potentiële klanten van PXL-Congress kunnen op deze manier kennismaken met ons."

Ben Lambrechts - Algemeen Directeur - Hogeschool PXL

Wandel virtueel binnen!

Getuigenis Hedin Automotive beeld

Wandel virtueel binnen!

Getuigenis AXS beeld

“De virtuele open bedrijven dag in 360° is een ideale manier om onze klanten en prospecten toch kennis te laten maken met ons. AXS Guard is dé Cybersecurity oplossing voor KMO’s en dus was deze veilige manier om ons te bezoeken zeer welkom. Er gaat niks boven een echt persoonlijk bezoek, maar klanten zeggen ons dat ze zo toch al een beetje kennis hebben kunnen maken met ons. Het maken van de foto’s en de samenwerking met het team achter Open Bedrijven dag was trouwens super.”

Dan Verbruggen - Sales & Marketing Director - AXS Guard

Wandel virtueel binnen!

Getuigenis Pepsico beeld

"Bij PepsiCo Zeebrugge zijn we erg verheugd met de virtuele tour van onze site. We organiseren in normale tijden regelmatig bedrijfsrondleidingen maar dit platform biedt de ideale basis voor een rondleiding op onze site zonder dat de bezoekers fysiek aanwezig moeten zijn. We gebruiken deze beelden ondertussen in onze Talent Acquisition, bij de onboarding van nieuwe medewerkers en in het kader van bedrijfspresentaties. De 360° beelden hebben ook intern binnen PepsiCo indruk gemaakt want we onderzoeken op dit moment de mogelijkheid om ook virtuele tours van onze andere productiesites te laten ontwikkelen.”

Alexis Devlies - HR Business Partner - PepsiCo

Wandel virtueel binnen!