Open Bedrijvendag Virtueel | Tijd om onze structurele partners eens…
Partners
3 min lezen

Tijd om onze structurele partners eens extra in de verf te zetten!

Leer onze structurele partners beter kennen en ontdek waarom zij zo'n belang hechten aan Voka Open Bedrijvendag Virtueel!

Getuigenissen website Roularta

"Roularta Media Group draagt ondernemerschap hoog in het vaandel. In haar 65-jarig bestaan is Roularta uitgegroeid tot een beursgenoteerd familiaal bedrijf. In haar Belgische thuismarkt is Roularta Media Group marktleider in lokale media (De Zondag, KvW, Steps,...), een 30-tal magazinemerken (waaronder Knack, Trends, Libelle, Plus, Flair, Feeling,...) en heeft Roularta een toonaangevende drukkerij.

Verder geeft Roularta ook magazines uit in Nederland en Duitsland. Roularta wil niet enkel informeren over economie, ondernemerschap en financiën, maar wil vooral mensen inspireren, enthousiasmeren en motiveren om te ondernemen. Ondernemerschap is de motor van de economie. Zonder ondernemerschap is er geen welvaart, geen creatie van werkgelegenheid en geen duurzame ontwikkeling van het milieu en de maatschappij. Roularta informeert en inspireert via verschillende kanalen: via het weekblad Trends, digitale platformen trends.be, trendstop.be, via de zakenzender Kanaal Z, via dagelijkse newsletters, via het handelsinformatieplatform Trends Business Information en via een 60-tal events zoals de Trends Manager van het Jaar en de Trends Gazellen. En in het bijzonder, samen met Voka, via de jaarlijkse organisatie van Voka Open Bedrijvendag.

Voka Open Bedrijvendag Virtueel informeerde dit jaar meer dan 550.000 mensen met hun nieuwe online platform. Deze mensen zijn medewerkers, (latente) werkzoekenden, buurtbewoners, scholieren en studenten, (potentiële) klanten, (potentiële) leveranciers, kortom mensen die geïnteresseerd zijn in de deelnemende bedrijven van Voka Open Bedrijvendag Virtueel. Deelnemende bedrijven zijn de ambassadeurs van het ondernemerschap en de motor van Voka Open Bedrijvendag zijn de ambassadeurs van het ondernemerschap en de motor van de ontwikkeling van onze ondernemende maatschappij."

Getuigenissen website VOKA

"Voka Open Bedrijvendag Virtueel, is het digitale platform voor het ondernemerschap, zoals de Ronde van Vlaanderen dat is voor de Vlaamse wielerliefhebber. Bedrijven in heel Vlaanderen zetten hun virtuele deuren open voor jong en oud. Van kmo’s tot internationale bedrijven, productiebedrijven of dienstverleners, je kan het allemaal online ontdekken wat zich achter de bedrijfsmuren bevindt. Door innovatie en technologie creëren ondernemingen jobs en welvaart, en dat willen we tonen. Daarom verbinden wij met veel trots onze naam aan deze hoogmis voor het ondernemerschap."

Getuigenissen website VLAIO

"Als Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) zetten we in op ondernemerschap en innovatie. Ondernemingen dragen bij tot economische groei en tewerkstelling en zijn een belangrijke spil van onze samenleving. Het is niet voor iedereen steeds even duidelijk hoeveel energie en inzet ondernemers leveren. Voka Open Bedrijvendag Virtueel biedt de kans om de deuren online open te gooien en daadwerkelijk te tonen wat er komt kijken bij ondernemerschap en waarom we ondernemers nodig hebben. Het biedt ook de kans mensen kennis te laten maken met nieuwe producten en technologieën. Een initiatief waar VLAIO graag aan meewerkt! Heb je zelf ondernemersvragen? Je kan VLAIO contacteren via vlaio.be of 0800 20 555."