Over ons

Voka Open Bedrijvendag, 1ste zondag & Virtueel!

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos. In 2021 vindt Voka Open Bedrijvendag voor de 31e keer plaats en dit op zondag 3 oktober.
Als bezoeker krijg je de unieke kans om te ontdekken hoe je favoriete producten gemaakt worden, hoe bedrijven tewerk gaan, waar je buurman werkt,... Voor een bedrijf is het dan weer dé gelegenheid om trots te tonen wat er dag in dag uit achter de bedrijfsmuren gebeurt en uit te pakken met nieuwe gebouwen, producten, collega's en nog veel meer!

Ons team van enthousiaste medewerkers timmert elke dag mee aan jouw Voka Open Bedrijvendag. In het team schuilt 30 jaar ervaring en die expertise zetten we telkens opnieuw met volle goesting in om je stap voor stap naar de eerste zondag van oktober te begeleiden. We geven je advies, brainstormen mee, zorgen voor promotiemateriaal en nemen je op in onze grootse mediacampagne!

‘Voka Open Bedrijvendag Virtueel’, is een volledig nieuw online platform dat werd ontwikkeld met een heus aanbod aan virtuele rondleidingen. Naast onze sociale media kanalen kan je nu op elk moment, waar dan ook, virtueel bedrijven bezoeken. Een aanvullend alternatief voor iedereen die zijn honger naar bedrijfscultuur wenst te stillen. Zonder aanschuiven, zonder drukte. Voor de kop koffie moet de bezoeker wel zelf zorgen.

Wist je dat?
Er in het eerste weekend van oktober meer dan 350.000 online bezoekers ons nieuw digitaal platform bezochten. #zottedingen

We zijn ervan overtuigd dat de verhalen van de deelnemende bedrijven dermate interessant zijn, dat we Voka Open Bedrijvendag willen opentrekken van het grootste ééndagsevenement van Vlaanderen & Brussel naar een beleving die 365 dagen per jaar, 24u op 24 beschikbaar is. Zo brengen we ondernemerschap nòg dichter bij het grote publiek, op elk moment van de dag. Zo spreken we meteen ook de taal van Generation Z, de toekomstige deelnemers op de arbeidsmarkt voor wie iets vaak niet bestaat als het niet digitaal beschikbaar is. Het versterken van ons online aanbod geeft jou als bedrijf de mogelijkheid om jouw imago extra te boosten en is bovendien de idéale rekruteringstool.

Je eigen virtual tour, je eigen verhaal en content op maat
✔ we zorgen voor de opnames, helpen bij het script
✔ 1 jaar lang exposure op ons virtueel platform
✔ geïnteresseerde bezoekers die je anders niet bereikt​
✔ je surft mee op onze naamsbekendheid en onze 360° mediacampagne


Contacteer ons voor meer info: info@openbedrijvendag.be - 09 266 05 50

Team website